OM SOLSIKKEGÅRDEN

Solsikkegården er beliggende på en 1724 m2 grund lidt udenfor Holstebro.

Solsikkegården er placeret i et område, hvor der er masser af muligheder for aktiviteter og fritidsinteresser i lokalsamfundet samt inde i Holstebro centrum.

Bygningen er nyrenoveret, flot, charmerende og indbydende med sit hvide murværk, rødt tag og hvide dannebrogsvinduer. Indretningen afspejler, at det er barnets/den unges hjem og ikke en institution.

På stueplan er der et åbent køkken med tilkoblet spisestue og tv-stue. Der er et badeværelse, et stort bryggers og tre værelser. Derudover er der et stort kreativrum med pejs og en stor flot hall med opgang op til 1. salen.

1. salen består af seks værelser med en gennemsnit på ca. 12 m2, hvoraf det ene værelse fungerer som personalerum, hvor døgnvagten overnatter.

Alle værelser er indrettet med en seng af god kvalitet, et skrivebord og et tøjskab.

På grunden er der også et anneks, som bruges i forbindelse med familiebehandling, udslusning eller bo-træning. Denne er placeret lidt fra hovedbygningen, så familien, barnet og/eller den unge har mulighed for selvstændighedstræning samtidig med, at der er tryghed i, at personalet er tæt på til støtte og guidning. Annekset er indrettet med to separate værelser, et køkken og et bad. I køkkenet er der en trappe op til en hems, hvor der er to mere værelser.

Solsikkegården har et gyngestativ, et vildmarksbad og en udendørs sauna. Derudover er der en bålplads samt en stor carport med tilhørende skur til opbevaring og redskaber.